Κύπελλο Ελλάδας

Αλεξανδρόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Κερδίσαμε τον κόσμο και έδεσε το γλυκό με την κούπα»!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Διονύση Δεσύλλα:

«Ιδανικό το κλείσιμο της σεζόν, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, για τον κόπο μας και τον ιδρώτα μας φέτος. Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά μας κράτησε το γεγονός ότι ήμασταν ενωμένοι. Είχαμε αυτοπεποίθηση και κάναμε το καλύτερο σερί, μάλιστα, που είχαμε φέτος, τώρα στο τέλος. Κερδίσαμε τον κόσμο μας και έδεσε το γλυκό με την κούπα».

Για την προσωπική του απόδοση τη φετινή σεζόν: «Ανέβηκα θεωρώ ένα σκαλάκι, αλλά δεν είμαι ακόμη ικανοποιημένος. Έχω πολλά να βελτιώσω. Σήμερα, όμως, είμαι πολύ χαρούμενος, που έφτασα να κατακτήσω ένα τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό. Αυτός ήταν ένας από τους στόχους μου: Να φτάσω να καθιερωθώ κατά κάποιον τρόπο και να πάρω τίτλους.

Από εδώ και πέρα όλα τα βλέμματα στην Εθνική ομάδα! Θέλω απλά τώρα να πάω σπίτι τώρα και να αγκαλιάσω την κοπέλα μου. Ίσως πάμε και για ένα μπάνιο αύριο…
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x