Κύπελλο Ελλάδας

Άλλος... ΠΑΟΚ

Αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εκτός πολλοί από τους πρωτοκλασάτους.

Πολλές αλλαγές θα έχει ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου, όπως ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή ανήμερα του αγώνα. Σε αυτήν βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα «κοπούν» ακόμη δύο.

Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός τους Γλύκο, Κατσικά, Ρατς, Βίτορ, Κάτσε, Περέιρα, Σαλπιγγίδη, Μακ, συν τους ανέτοιμους, Μαντούρο, Κωνσταντινίδη και Τζαβέλλα.

Στον τελευταίο έκανε δεύτερη επέμβαση στον αριστερό προσαγωγό του ο Γιώργος Οικονομίδης με την βοήθεια PRP. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται μια φορά την εβδομάδα με στόχο την πιο γρήγορη επούλωση της πληγής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γιακουμής, Ιτάνζ, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης Γκολάσα, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κουλούρης, Μάρτενς, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Πατράλης, Τσολακίδης, Κάκκο και Βασαϊτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x