Κύπελλο Ελλάδας

Αλμπάνης: «Δε μας επηρέασαν οι αλλαγές, ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ δεν επηρεάστηκαν από τις αλλαγές και ήταν συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Ατρόμητο στάθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης μετά το 1-0 της «Ένωσης» στο Περιστέρι.

Ο εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως ο νέος τους προπονητής ξέρει τα κατατόπια και στάθηκε στις πολλές απουσίες που αντιμετώπιζαν. Θεωρεί πως χρειάζεται ρυθμό και αυτοπεποίθηση για να επανέλθει κανονικά, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά: «Σε πολύ σύντομο διάστημα έγιναν πολλές ανακατατάξεις και αλλαγές στην ομάδα. Εμείς, όμως, δεν επηρεαστήκαμε και παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι. Άλλωστε, ο προπονητής ξέρει τα καλά ελληνικά δεδομένα και την ίδια την ομάδα.

Σίγουρα, μας επηρέασαν οι απουσίες που είχαμε, γιατί ήταν σημαντικές. Γνωρίζει πολύ καλά να αναπτερώνει το ηθικό των παικτών ο Χιμένεθ. Ήταν καταλυτικός παράγοντας για να έχουμε αυτήν την εμφάνιση σήμερα».

Για την επιστροφή του στη δράση είπε: «Η επαναφορά μου στους αγωνιστικούς χώρους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Χρειάζεσαι ρυθμό και αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση για να αποδώσεις».

Για τη φάση του πέναλτι σημείωσε: «Δεν έχω σαφή αντίληψη τι ακριβώς έγινε στο πέναλτι».

Τέλος, για τους στόχους της ΑΕΚ σημείωσε: «Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x