Κύπελλο Ελλάδας

Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Ο παρατηρητής του τελικού, Νίκος Βακάλης, αναθεώρησε αυτά που είχε γράψει σε πρώτη φάση για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. «Κακώς κατέγραψα πως υπήρξε εισβολή φίλων του ΠΑΟΚ στις 20:44» τονίζει

Σε συμπληρωματική έκθεση για τα όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου προχώρησε ο παρατηρητής του αγώνα.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στον ΣΠΟΡ FM, ο Νίκος Βακάλης διόρθωσε το κομμάτι όπου έκανε λόγο για εισβολή και επεισόδια των φίλων του ΠΑΟΚ με τα ΜΑΤ στις 20:44.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα του έκθεση αναφέρει πως «κακώς κατέγραψα ότι υπήρξε είσοδος ΠΑΟΚτσήδων ή συμπλοκή με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στις 20:44. Η αλήθεια είναι πως αυτό συνέβη στις 18:20 και διήρκεσε για περίπου 10'. Τότε ερρίφθησαν και τα αντικείμενα που ανέφερα στην αρχική έκθεση. Τότε είχαμε την καύση ενός μηχανήματος που ήταν τοποθετημένο στα κουλουάρ του στίβου. Αμέσως μετά, περίπου στις 18.35, άρχισαν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στην αερογέφυρα του άνω διαζώματος, με τα γνωστά επακόλουθα, τα οποία σταμάτησαν περίπου στις 19.00».

Παράλληλα εξηγεί γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση: «Συναισθανόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης και μη θέλοντας να ευνοήσω ή να αδικήσω κανέναν ή τίποτα, νιώθω την ηθική υποχρέωση να συντάξω τη συμπληρωματική - τροποποιητική έκθεση που αποκαθιστά την ορθότητα της αναφοράς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x