Κύπελλο Ελλάδας

Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία: Γράφεται ιστορία στις Σέρρες…

Ο Απόλλων Παραλιμνίου γίνεται η πρώτη ομάδα από τη Γ’ Εθνική που αγωνίζεται στα προημιτελικά και υποδέχεται τη Λαμία, η οποία θέλει να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση.

Ιστορία γράφεται στις Σέρρες… Ο Απόλλων Παραλιμνίου γίνεται η πρώτη ομάδα από τη Γ’ Εθνική που αγωνίζεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου και υποδέχεται τη Λαμία (14:00, Cosmote Sports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr).

Οι Σερραίοι συνεχίζουν να ονειρεύονται και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα και κόντρα στη Λαμία, ώστε να πάνε στη ρεβάνς και να ψάξουν την υπέρβαση-έκπληξη της πρόκρισης στα ημιτελικά. Φυσικά, το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αλλά… ποδόσφαιρο είναι! Προέρχεται από ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 στην έδρα του Μέγα Αλεξάνδρου Ορφανίου.

Από την άλλη μεριά, η Λαμία τα βρήκε σκούρα στον περασμένο γύρο αλλά κατάφερε σε διπλά ματς να αποκλείσει την Athens Kallithea FC. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης δεν υπάρχει η αναμενόμενη βελτίωση, ενώ αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Οκτωβρίου. Στο πιο πρόσφατο ματς, έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο εντός έδρας, ενώ το επόμενο παιχνίδι της είναι κομβικό αφού κοντράρεται με τον Λεβαδειακό. Ο Σάββας Παντελίδης πήρε για πρώτη φορά τους νεοαποκτηθέντες Νικοπολίδη και Αμπαντά στην αποστολή, ενώ επέστρεψε και ο Ασκόφσκι. Εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Γκαραβέλης, Κορνέζος, Μπεχαράνο, Νούνιες, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Μανούσος, Ρόμανιτς, Βέργος και Καραμάνος

Η αποστολή των Φθιωτών: Σαράνοφ, Τρόπουλος, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Λαμπρόπουλος, Αμπαντά, Σιμόν, Μπάμπης, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Κοντονίκος και Τσούκαλος.

Διαιτητής: Ζαμπάλας
Βοηθοί: Θ.Μωυσιάδης, Διαμαντής
Τέταρτος: Τσιμεντερίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x