Κύπελλο Ελλάδας

Αραούχο: «Κι άλλο γκολ και πρόκριση στο 101ο παιχνίδι μου»

Την ευχή να επεκτείνει το σερί του στο σκοράρισμα και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να χαρίσει σε όλον τον οργανισμό της ΑΕΚ την πρόκριση, έκανε ο Σέρχιο Αραούχο.

Το σύνθημα για την καθοριστική ρεβάνς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Σέρχιο Αραούχο. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα (όπου συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα), ο Αργεντινός ευχήθηκε να συνεχίσει το σερί του στο σκοράρισμα.

Τόνισε λοιπόν ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει δίχτυα και την Τετάρτη, ώστε να πανηγυρίσει μαζί με όλο τον οργανισμό της «Ένωσης» την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραούχο

«Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Είχαμε πάρα πολύ καλές στιγμές, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Θέλαμε να το κάνουμε για εμάς, για την ΑΕΚ, για την διοίκηση και περισσότερο για τον κόσμο.

Πολύ σημαντική ημέρα για εμένα, μια μέρα στην οποία θα ήθελα την παρουσία του κόσμου εδώ στο γήπεδο γιατί πάντα γιορτάζουμε μαζί όταν σκοράρω.

Είναι μια ξεχωριστή ημέρα επίσης γιατί σήμερα έτυχε και ήμουν πάλι αρχηγός της ομάδας και πραγματικά θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο γκολ, εγώ προσπαθώ να διασκεδάζω σε κάθε παιχνίδι, διασκεδάζω το κάθε παιχνίδι σαν παιδί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να προσπαθήσω να ξεκουραστώ όσο περισσότερο γίνεται γιατί στο 101ο παιχνίδι θέλω να βάλω κι άλλο γκολ.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Αν καταφέρω να σκοράρω και πάρει η ομάδα την πρόκριση θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος.

Για τον πανηγυρισμό το θεωρώ φυσιολογικό, σκόραρα, κάλεσα τους συμπαίκτες μου να το αφιερώσουμε και να δείξουμε σεβασμό στην οικογένεια του Άλκη. Δεν σκέφτηκα κάτι, βγήκε από μέσα μου».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x