Κύπελλο Ελλάδας

Άρης: «Κατανοούμε την επιθυμία των οπαδών μας αλλά μην ταξιδέψετε στον Βόλο»

Ο Άρης με σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζει στους οπαδούς του την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων και τους καλεί να μην βρεθούν στον Βόλο για την αναμέτρηση Κυπέλλου.

Να μην βρεθούν στον Βόλο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την τοπική Νίκη καλεί τους οπαδούς του ο Άρης υπενθυμίζοντας την απαγόρευση της Κυβέρνησης για τη διεξαγωγή αγώνων με παρουσία κόσμου.

«Κατόπιν της υπουργικής απόφασης περί «απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων, καθώς και διάθεση εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ», η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους μας ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ αύριο στον Βόλο (30/01) για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Κατανοούμε την επιθυμία των φιλάθλων μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, αλλά καθότι τα μέτρα απαγόρευσης βρίσκονται ακόμη σε ισχύ, προέχει η προστασία της ομάδας μας σε κάθε περίπτωση.

Άπαντες βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και μέχρι τότε οφείλουμε να σεβαστούμε και να τηρήσουμε τα υπάρχοντα μέτρα. Η προστασία της ομάδας μας είναι πάνω από όλα. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλα»
, καταλήγει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x