Κύπελλο Ελλάδας

Άρης: O Mάντζιος «γυρίζει» τον διακόπτη ενόψει τελικού!

Mε τον Άκη Μάντζιο να θέλει να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ξεκινάει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του ιστορικού τελικού Κυπέλλου.

Σε ρυθμούς τελικού κινούνται άπαντες στον Άρη, μετά και το τελευταίο ματς της σεζόν για το πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να μην ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη Stoiximan Super League, αφού είδε τον συμπολίτη και «αιώνιο» αντίπαλο να στέφεται πρωταθλητής μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στόχος του Άκη Μάντζιου, δεν είναι άλλος από το να «ντοπάρει» τους παίκτες και να τους δώσει το κίνητρο να παλέψουν με όλες τους δυνάμεις για τον τελικό Κυπέλλου, εκεί όπου ο Άρης, με νίκη, θα κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο έπειτα από 54 χρόνια και θα εξασφαλίσει το δεύτερο καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας σεζόν.

Στην ανύψωση του ηθικού δεδομένα θα συμβάλλει και η ανοικτή προπόνηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/5) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου οι φίλοι της ομάδας θα επιχειρήσουν να «ανεβάσουν» τους παίκτες, λίγα 24ωρα πριν το σπουδαίο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάντζιος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, όπως όλα δείχνουν, αφού και ο Φραν Βέλεθ, οποίος κάθισε στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x