Κύπελλο Ελλάδας

Αθανασίου: «Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη για Παναθηναϊκό με την κατάκτηση του Κυπέλλου - Υπάρχει προεργασία για προπονητή»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στο δύσκολο δρόμο του Παναθηναϊκού μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη και μετέφερε τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του νέου τεχνικού.

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού άξιζε να ζήσει αυτό το τριήμερο χαράς. Μην παρεξηγηθώ, δεν συγκρίνω το Κύπελλο Ελλάδας με το ευρωπαϊκό. Πρέπει να πάω πολλά χρόνια πίσω για να βρω μια αντίστοιχη συνθήκη, και ίσως να μην την βρω. Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται μετά το ξέσπασμα, είναι τα δάκρυα. Ήρθε μια λύτρωση σε ανθρώπινο επίπεδο για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφορικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Betsson από πλευράς «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ήταν δίκαιο και έγινε πράξη και κατέγραψε την πολύ δύσκολη πορεία του στην διοργάνωση, όπου απέκλεισε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων.

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε πολύ καλύτερα σε πνευματικό επίπεδο τον τελικό με τον Άρη, με αποτέλεσμα να έρθει η λύτρωση στο ματς της χρονιάς και στο τέλος μιας σεζόν, που ο ίδιος ένιωσε ότι ήταν σαν… να πέρασαν δέκα χρόνια από την ζωή του.

Ενώ, μιλώντας για το θέμα του επόμενου προπονητή, ξεκαθάρισε πως όλο το προηγούμενο διάστημα έχει γίνει προεργασία μέσω του Γιάννη Παπαδημητρίου, που με συγκεκριμένα κριτήρια και δεδομένα έχει ξεχωρίσει δύο τρεις περιπτώσεις, με το «τριφύλλι» να προχωράει πιθανότατα την υπόθεση προς το τέλος της εβδομάδας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x