Κύπελλο Ελλάδας

Αθανασίου: «Κάθε ματς τελικός, θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό»

Ανάμεικτα συναισθήματα μετά το ΑΕΚ-ΠΑΣ για τον πορτιέρε των Ηπειρωτών, Αθανασίου, ο οποίος είπε πως η ομάδα του θα πάει στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό για τη νίκη.

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Βασίλη Αθανασίου. Ο πορτιέρε του ΠΑΣ που μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Πριόρ, υποστήριξε πως είναι ωραίο να παίζει σε τέτοια γήπεδα και να κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά στενάχωρο να χάνει.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως έναν ακόμη τελικό το ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, όπου οι Ηπειρώτες θα πάνε για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε αρκετή πίεση από το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι της "Ένωσης". Ήρθαμε εδώ, γνωρίζοντας πως θα είναι δύσκολη η αποστολή μας. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και σήμερα δώσαμε τα μέγιστα», ανέφερε.

Για την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, όμως το αρνητικό αποτέλεσμα μετριάζει τη χαρά. Αν κληθώ να παίξω την Κυριακή με τον Ιωνικό θα προσπαθήσω το καλύτερο, το πώς θα είμαι θα φανεί στο γήπεδο».

Για τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του ΠΑΣ: «Η ομάδα είναι άτυχη σε πολλές θέσεις. Έχει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Αυτό, δυστυχώς, είναι θέμα τύχης».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι σαν... τελικός. Πρέπει να δίνεις το 100%! Βέβαια, στο συγκεκριμένο ματς πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς. Εμείς θα πάμε με το κεφάλι ψηλά, πάντα ταπεινοί, να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x