Κύπελλο Ελλάδας

Γιοβάνοβιτς: «Τεράστιας σημασίας η πρόκριση, την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς»

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου.

Στην τεράστια, όπως τη χαρακτήρισε, σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό η νίκη (0-1)-πρόκριση επί του Ατρομήτου, στάθηκε μετά το ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η νίκη της ομάδας του ήταν δίκαιη, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους απογοήτευσαν με την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (2-1, 23/10), γεγονός που οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να συμβεί και στο παιχνίδι του Περιστερίου. Κλείνοντας υπογράμμισε ότι το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που πρέπει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός.


Αναλυτικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Έχει τεράστια σημασία η πρόκριση σ' αυτό το παιχνίδι».

-το εάν το σημείο-«κλειδί» ήταν το πώς αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στην άμυνα του Ατρομήτου: «Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ουσιαστικά ήμασταν η πιο επικίνδυνη ομάδα. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Το ελέγχαμε στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε πίεση, που ήταν φυσιολογικό, όμως είχαμε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ. Νομίζω κερδίσαμε δίκαια».

-τη διαχείριση του ματς: «Ήμασταν συνειδητοποιημένοι για το πόσο σημασία έχει για εμάς αυτή η νίκη. Ακόμη ψάχνουμε την ταυτότητά μας. Την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς, δεν θέλαμε να το κάνουμε σήμερα. Θα φεύγαμε από έναν θεσμό, στον οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x