Κύπελλο Ελλάδας

Βαγιαννίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Είναι πραγματικά απίστευτο, το ονειρευόμουν από μικρός - Το σημαντικότερο γκολ μου»

Ο χρυσός σκόρερ του Παναθηναϊκού και MVP του τελικού, Γιάννης Βαγιαννίδης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τονίζοντας πως είναι μία στιγμή που ονειρευόταν από μικρό παιδί!

Το 20ό Κύπελλο της ιστορίας του πανηγυρίζει από το βράδυ του Σαββάτου (25/05) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, με… buzzer beater του Βαγιαννίδη στο 97', ξέρανε τον Άρη και κατέκτησε τον βαρύτιμο τρόπαιο στο Πανθεσσαλικό.

Ο χρυσός σκόρερ του Παναθηναϊκού και MVP του τελικού, Γιάννης Βαγιαννίδης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Διονύση Δεσύλλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τονίζοντας πως είναι μία στιγμή που ονειρευόταν από μικρό παιδί!

Για το αν είναι το σημαντικό γκολ του, δήλωσε: «Ξεκάθαρα, δεν έχω βάλει και πολλά. Αν ήταν στο Καραϊσκάκη, αυτό ήταν με διαφορά το πιο σημαντικό».

Και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Είναι μια στιγμή που ονειρευόμουν από μικρός. Μια στιγμή που την περιμέναμε όλη τη χρονιά. Έχουμε δουλέψει τους τελευταίους μήνες για αυτήν τη στιγμή. Και ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα από εμένα. Έτυχε να είμαι εκεί και να βάλω το γκολ. Πραγματικά είναι απίστευτο»!

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x