Κύπελλο Ελλάδας

Βαγιαννίδης: «Ήταν ένα μάθημα-Μεγάλη στιγμή να είμαι αρχηγός»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-2.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης χαρακτήρισε ένα καλό μάθημα για τον Παναθηναϊκό την ήττα από τον Ατρόμητο (1-2) στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου Betsson.

«Στα πρώτα 20-25 λεπτά θα περίμενε κανείς πως θα κερδίζαμε με ευκολία. Ο αντίπαλος δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, η πίεσή μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά από μια στατική φάση δεχτήκαμε γκολ λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Μετά χάσαμε τον έλεγχο και το ματς ήταν στα ίσα. Δεχτήκαμε δεύτερο γκολ και πάλι από έλλειψη συγκέντρωσης. Ο Ατρόμητος έκατσε πίσω, έκανε καθυστερήσεις, εμείς κάναμε τελικές αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε», τόνισε ο νεαρός δεξιός μπακ.

«Είναι ένα μάθημα για μας, πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%, γιατί όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλός στις αντεπιθέσεις. Θα έπρεπε μετά την ήττα στο Περιστέρι να ήμασταν πιο αποφασιστικοί, αλλά και πάλι δεχτήκαμε γκολ από κόρνερ. Θα πρέπει να το δουλέψουμε στην ανάλυση με τον προπονητή», πρόσθεσε.

Όσο για το γεγονός ότι φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού; «Μακάρι να συνοδευόταν με καλύτερη εμφάνιση και καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά είναι μια στιγμή μεγάλη για μένα. Πήγα να το δώσω στον Ζέκα γιατί μεγάλωσα βλέποντάς τον και δεν μπορούσα να τον βλέπω να μην το έχει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x