Κύπελλο Ελλάδας

Βαγιαννίδης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Στην απώλεια συγκέντρωσης στο πρώτο γκολ του Ατρομήτου στάθηκε ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου BETSSON.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης τόνισε πως στην αρχή της αναμέτρησης φάνηκε πως ο Παναθηναϊκός θα νικούσε εύκολα τον Ατρόμητο, στάθηκε στην καλή αμυντική τακτική των Περιστεριωτών, στα δύο συνεχόμενα ματς με τους Περιστεριώτες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στο γεγονός πως ήταν ο αρχηγός των «πράσινων».

Αναλυτικά: «Άμα κοιτάξει κάποιος τα πρώτα λεπτά, θα περίμενε πως θα ήταν ένα παιχνίδι που θα νικούσαμε εύκολα. Είχαμε τον έλεγχο στο ματς και σε μία αντεπίθεση που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας δεχτήκαμε το γκολ. Μετά σε ακόμη μία φάση που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ.

Έχοντας το προβάδισμα, ο Ατρόμητος αμύνθηκε. Έκανε καθυστερήσεις. Για μένα αυτό είναι ένα μάθημα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές».

Για τα άσχημα αποτελέσματα με τον Ατρόμητο στα τελευταία δύο μεταξύ τους ματς: «Είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλές αντεπιθέσεις. Πιστεύω δεν τους... διαβάσαμε καλά. Έπρεπε να δούμε τα λάθη μας στο πρώτο ματς. Δεχτήκαμε παρόμοια γκολ με το ματς του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο: «Θα ήθελα να συνοδευόταν με νίκη. Θα είναι μία στιγμή που θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x