Κύπελλο Ελλάδας

Βενετίδης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν επηρεασμένοι»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΟΦΗ δεν μπορούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Στέλιος Βενετίδης μετά τη νίκη επί του Ηρακλή.

Ο Στέλιος Βενετίδης τόνισε πως οι αντεπιθέσεις του Ηρακλή δυσκόλεψαν τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, θεωρεί πως η ισοφάριση ανέβασε τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και περιμένει καλύτερη συνέχεια λόγω και της ποιότητας που διαθέτουν οι Κρητικοί.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο είχε χώρους στην αντεπίθεση και μας δυσκόλεψε αρκετά, η ομάδα ήταν επηρεασμένη και δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της. Καταφέραμε να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης και στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τον ρυθμό, είχαμε καλύτερη απόδοση και γι' αυτό πήραμε τη νίκη. Η συνέχεια πιστεύω πως θα είναι ακόμα καλύτερη, ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα με ποιότητα, θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και βλέπουμε, όπως και πέρυσι, ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x