Κύπελλο Ελλάδας

Βγάζει «σκούπα» και Γιακουμάκη στη Λάρισα η ΑΕΚ

Να καθαρίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει η ΑΕΚ. Με αλλαγές η αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ, που πήρε μαζί του και τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Να βρει ηρεμία μετά από την ήττα από τον Ατρόμητο αλλά και να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιχειρήσει η ΑΕΚ στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1.ΑΕΚ 3
2.Απ.Λάρισας 3
3.Λαμία 3 *
4.Καλλιθέα 0 *
*ματς περισσότερο

Η αγωνιστική (2η):
Τρίτη 24/10
Λαμία-Καλλιθέα 1-0
(70’ Βάντερσον)

Απόλλων Λάρισας – ΑΕΚ (19.30)

Η μίνι-προετοιμασία της Ένωσης για την σημερινή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χωρίς απρόοπτα. Στη 19μελή αποστολή που γνωστοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την προπόνηση της Τετάρτης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος μάλιστα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ανάσες στους Μπακάκη, Λόπες, Σιμόες, Μάνταλο, Λιβάγια, ενώ ο Κλωναρίδης έμεινε εκτός αφού στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά: Ανέστης, Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Ροντρίγκες, Γιούσης, Αραούχο, Γιακουμάκης, Μπακασέτας

Όσοι φίλοι των κιτρινόμαυρων θελήσουν να βρεθούν στο Αλκαζάρ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα υπάρχουν δύο σημεία πωλήσεων εισιτηρίων έξω από το γήπεδο με τιμή στα 10ευρώ για τις θύρες 10-11-12.

Αντίστροφη μέτρηση για Κονέ

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης συμμετείχε κανονικά και σε φουλ ρυθμούς ο Παναγιώτης Κονέ. Ο 30χρονος ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούσε και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Χιμένεθ, ο οποίος θα αποφασίσει πότε θα του δώσει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x