Κύπελλο Ελλάδας

Βόκολος: «Η έκταση του σκορ δεν αντιπροσωπεύει τη Λαμία»

Τι δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τη συντριβή της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ.

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τη συντριβή της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ (1-5) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Novibet.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική για το ματς. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ήταν και τυχερός γιατί ξεκίνησε με γκολ πολύ νωρίς και μπόρεσε να το διαχειριστεί. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά γιατί την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Παναιτωλικό. Όπως είδατε κάναμε και μια διαχείριση στα τελευταία λεπτά. Τα παιδιά προσπάθησαν, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας και η έκταση του σκορ δεν αντιπροσωπεύει τη Λαμία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά με πάρα πολλή δουλειά», τόνισε ο προπονητής της Λαμίας.

Στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον Κωνσταντέλια: «Τιμή για τον ΠΑΟΚ να έχει έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Κωνσταντέλια. Όλη η Ελλάδα ξέρει τι παίκτης είναι. Εμένα μου έκανε εντύπωση το ήθος του και ο τρόπος που λειτουργεί στο γήπεδο. Το πιο βασικό είναι να υπάρχουν παιδιά που τιμούν τον ρόλο τους στο γήπεδο. Όλοι μας κρινόμαστε από τις πράξεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x