Κύπελλο Ελλάδας

Βόκολος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δίκαια το πήρε ο ΠΑΟΚ»

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τον τελικό Κυπέλλου που βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Εξαιρετικό τελικό με δίκαιο νικητή χαρακτήρισε τον χθεσινό του Κυπέλλου ο Λεωνίδας Βόκολος σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Ο 50χρονος τεχνικός μίλησε στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» για:

-το επίπεδο του τελικού: «Ήταν αντάξιος της ιστορίας και της φανέλας των δύο ομάδων ο τελικός. Είχαμε ανάγκη ένα τόσο καλό παιχνίδι μετά από όσα έχουμε περάσει όλοι με την πανδημία και μας το πρόσφεραν απλόχερα».

-τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ δίκαια τη νίκη του ΠΑΟΚ, αν και ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε να σκοράρει άλλη μια φορά και να είναι διαφορετική η εξέλιξη. Πιστεύω όμως πως ο ΠΑΟΚ διψούσε περισσότερο και είχε μεγαλύτερη ανάγκη αυτό το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σημαντικός οργανισμός, τα τελευταία χρόνια κάνει καλή δουλειά και δεν είναι τίποτα τυχαίο».

-το αν επηρέασε τον Ολυμπιακό η απώλεια του Παπασταθόπουλου: «Ο Σωκράτης ήταν απώλεια για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θεωρώ πως κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνει παιχνίδι κυριαρχίας, ενώ ο ΠΑΟΚ ηθελημένα έδωσε χώρους και είχε πρόθεση να χτυπήσει στην κόντρα. Δε νομίζω πως ο Ολυμπιακός ήταν αδιάφορος, κάθε παίκτης όταν παίζει σε έναν τελικό έχει κίνητρο. Απλώς θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έδειξε πιο έτοιμος και εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του στο τέλος».

-τον MVP του ΠΑΟΚ: «Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν υστέρησε. Η ασίστ του Ζίφκοβιτς είναι η έμπνευση ενός πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή, που με μια επαφή μπορεί να διαλύσει μια άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x