Stoiximan Super League

«Πυρά» Βόλου για τη διαιτησία του Τσαγκαράκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ

Τα παράπονα του για τη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η φάση του Κυπέλλου, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

«Πυρά» της ΠΑΕ Βόλος κατά του Πέτρου Τσαγκαράκη! Η διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου.

Στην ανακοίνωση η ΠΑΕ Βόλος, απαριθμεί τα λάθη του Τσαγκαράκη, ενώ κλείνει με μια αναφορά στους ιθύνοντες να της διαιτησίας να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Aναλυτικά:
Για μία ακόμη φορά είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε με την απαράδεκτη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη, ο οποίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς του κυπέλλου της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες ο Πέτρος Τσαγκαράκης έδωσε 2 κόκκινες και 10 κίτρινες κάρτες, ενώ καταλόγισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, αποδεικνύοντας πόσο ανεπαρκής διαιτητής είναι.

Επιτέλους οι ιθύνοντες της διαιτησίας ας μας απαλλάξουν από διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί νέοι διαιτητές για να τους διαδεχθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x