Κύπελλο Ελλάδας

Διακοφώτης: Στον Βόλο ο τελικός αν γίνει συμβιβασμός με Μπέο - Δεν θα τα χαλάσουμε στις προσκλήσεις

Στην προσέγγιση που επιχειρείται μεταξύ ΕΠΟ και Αχιλλέα Μπέου, ώστε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, αναφέρθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης.

Τις αυξημένες (πλέον) πιθανότητες να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Novibet στο Πανθεσσαλικό επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Διακοφώτης.

Σε δηλώσεις του στο Metropolis, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ τόνισε ότι υπάρχει επαναπροσέγγιση με τον Αχιλλέα Μπέο και εκτίμησε ότι δεν θα προκύψει νέα διαφωνία για τον αριθμό των προσκλήσεων.

«Ο κ. Μπέος ζητάει να δοθούν 400 προσκλήσεις και η ΕΠΟ συμφωνεί. Υπάρχει αίτημα για περισσότερες προσκλήσεις, αλλά δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Θα υπάρχουν μόνο προσκλήσεις, ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Πρέπει να γίνει ένας τελικός και θα γίνει. Έχουμε εξασφαλίσει τρία γήπεδα σε Αλβανία, Πολωνία και Ρουμανία. Ο πρόεδρος θα έρθει σε επαφή με τις ΠΑΕ και την Παρασκευή θα παρθεί η απόφαση. Ποτέ δεν μπήκε στο τραπέζι το οικονομικό από καμία ΠΑΕ, παρά μόνο η ταλαιπωρία.

Εμένα, αν με ρωτάτε, θα έλεγα στον Βόλο. Σημασία έχει να υπάρξει διάθεση και συνεργασία με τον κ. Μπέο. Οι ομάδες το θέλουν. Δεν θα τα χαλάσουμε αν είναι 400-500 προσκλήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x