Κύπελλο Ελλάδας

Εμβιλά: «Όταν πάρει νταμπλ ο Ολυμπιακός, θα πετάω στα σύννεφα»

Ο Γιαν Εμβιλά θέλει να κλείσει τη σεζόν στον Ολυμπιακό με νταμπλ.

Τα θέλει... όλα με τον Ολυμπιακό ο Γιαν Εμβιλά. Μιλώντας στην COSMOTE TV έδειξε να ανυπομονεί για τη στέψη του πρωταθλητή, αλλά και το Κύπελλο. Αναλυτικά, ο Γάλλος μέσος μίλησε για:

-τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Η ψυχολογία μας είναι σε άριστη κατάσταση γιατί πήραμε μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ. Μας στενοχώρησε λίγο το γκολ που δεχτήκαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το αγωνιστικό πνεύμα ως το τέλος της χρονιάς. Το γεγονός ότι μετά τη διακοπή κερδίσαμε ένα ντέρμπι πετυχαίνοντας πέντε γκολ δείχνει πως το επίπεδό μας είναι καλό. Κυρίως όμως δείχνει πως ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μια ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πως είναι σημαντικοί για την ομάδα, αλλά βάζουν πάνω από όλα το καλό του συνόλου».

-τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ: «Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς με τον ΠΑΣ. Είδαμε τα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό στον προηγούμενο γύρο και επιβεβαιώσαμε πως είναι μια ομάδα που παίζει με όρεξη και δυσκολεύει τον αντίπαλο. Διαθέτουν αρκετή ποιότητα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

-την επιλογή του να παίξει στον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι χαρούμενος με την απόφαση να έρθω εδώ το καλοκαίρι. Ωστόσο ακόμη η σεζόν δεν έχει τελειώσει κι έχω αρκετούς στόχους να εκπληρώσω. Θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όπως έκανε πέρσι η ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος τώρα, αλλά όταν κερδίσουμε το νταμπλ θα πετάω στα σύννεφα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x