Κύπελλο Ελλάδας

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ συνεχάρη τους υπαλλήλους για την διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου

Με μια επιστολή ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ συνεχάρη τους υπαλλήλους της για την διοργάνωση του τελικού.

Μια επιστολή με την οποία ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ συνεχάρη τους υπαλλήλους της για την διοργάνωση του τελικού έβγαλε στη δημοσιότητα ο Κυριάκος Θωμαϊδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά αναφέρει η επιστολή…

«Αγαπητά στελέχη της ΕΠΟ, αγαπητοί Συνάδελφοι
Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής και προσωπικά σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας, για την άψογη προετοιμασία, οργάνωση και διεξαγωγή του 80ου Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, της 21ης Μαΐου 2022.

Η απόλυτη προσήλωση στην εκπλήρωση του στόχου, ο υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, η μεγάλη εργατικότητα και η άριστη συνεργασία και ο συντονισμός σας σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος απετέλεσαν τα θεμέλια για την επιτυχή διοργάνωση ενός εξαιρετικά απαιτητικού αγώνα.

Πέρα των αμέτρητων ωρών εργασίας που δαπανήσατε, συντελέσατε επίσης καταλυτικά με τις νέες ιδέες σας και με την εμπειρία σας στο διεθνών προδιαγραφών τελετουργικό του Τελικού που διεξήχθη με 50.000 θεατές για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Σας ευχαριστούμε για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδείξατε!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε ανάλογο ποιοτικό πλαίσιο θα διοργανωθούν τόσο η Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου 2022, όσο και οι επικείμενοι αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στα πλαίσια του UEFA Nations League.

Σας ευχαριστούμε εκ ταων προτέρων για την προσπάθεια που γνωρίζουμε ότι ήδη καταβάλλετε.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ιάκωβος Μ. Φιλιππούσης
Acting CEO»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x