Κύπελλο Ελλάδας

Φραπάρ: «Χαρούμενη που είμαι μέλος του τελικού Κυπέλλου - Έχουμε μελετήσει πολύ καλά τις δύο ομάδες»

Οι δηλώσεις της Στεφανί Φραπάρ στην κάμερα της Cosmote TV, λίγη ώρα πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Κάτι παραπάνω από μια ώρα απέμεινε για τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τον αγώνα θα διευθύνει η Γαλλίδα elite διαιτητής, Στεφανί Φραπάρ, η οποία κατά τη διάρκεια του ζεστάματος πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, εκφράζοντας την χαρά της για τη συμμετοχή σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκείνη και οι συνεργάτες της έχουν μελετήσει πολύ καλά τις δύο ομάδες.

«Ευχαριστώ για την πρόσκληση, είμαι χαρούμενη που κλήθηκα να είμαι μέλος αυτού του τελικού. Απολαμβάνω τη διαιτησία και είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Σε κάθε παιχνίδι μελετάμε τις ομάδες σε πολλά παιχνίδια για να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Είμαι έτοιμη για την ελληνική πρόκληση, πάντα είμαι έτοιμη για τέτοιου είδους ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x