Κύπελλο Ελλάδας

Γιοβάνοβιτς: «Κανείς δεν αμφιβάλει για την ποιότητα του Βιτάλ, δουλεύει σκληρά ο Κώτσιρας»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα των παικτών του και το τελικό 4-0 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται… ήδη στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα 4-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στη Λεωφόρο και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και τη σοβαρότητα της ομάδας του.

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ξέρετε πως τέτοια ματς κρύβουν… ιστορίες, αν δεν είναι σοβαρός. Και εμείς ήμασταν σοβαροί και στη διαχείριση του παιχνιδιού», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναφέρθηκε έπειτα από σχετική ερώτηση στους Βιτάλ και Κώτσιρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε για την απόδοση των Βιτάλ, Κώτσιρα, που ήταν εκ των κορυφαίων των «πράσινων» και απάντησε: «Είχε ένα χτύπημα, για αυτό βγήκε έξω στο ημίχρονο. Δουλεύει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, κανένας από εμάς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα και αγωνιστικότητά του. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί».

Όσο για τον Κώτσιρα, τόνισε: «Ο Γιάννης δουλεύει πάντα σοβαρά και περιμένουμε πολλά αυτόν».

Τέλος, υπογράμμισε: «Η Καρδίτσα ήταν μία ομάδα που ήρθε στη Λεωφόρο και προσπάθησε να παίξει. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις λόγω της ποιότητας. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήρθε εδώ και έπαιξε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x