Κύπελλο Ελλάδας

Ηλιούπολη: «Μεροληπτική διαιτησία υπέρ της Καλλιθέας - Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι»

Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, που οδήγησε στον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτύπωσε σε ανακοίνωσή της η Ηλιούπολη.

Με τα γκολ των Λουκίνα και Κυνηγόπουλου, η Καλλιθέα πήρε το «διπλό» μέσα στην Ηλιούπολη και παράλληλα το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τονίζοντας ότι δεν τους δόθηκαν δύο πέναλτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, όπου οι αποφάσεις του διαιτητή διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής κ. Ρούτσης, σε «αγαστή συνεργασία» με τους επόπτες, επέλεξαν να είναι εκείνοι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, μην καταλογίζοντας πεντακάθαρο πέναλτι επάνω στον Μπαστακό και τον Δημητριάδη, οι οποίοι ανατράπηκαν μπροστά στα μάτια του ρέφερι αλλά και των βοηθών του.

Ευελπιστούμε ο παρατηρητής διαιτησίας να έχει καταγράψει τα δύο περιστατικά και να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις στον διαιτητή, ο οποίος έδειξε ξεκάθαρη μεροληπτική στάση υπέρ της Καλλιθέας και στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ηλιούπολη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x