Κύπελλο Ελλάδας

Καθάρισε Ηλιούπολη και πρόκριση ο Τσούκαλος για τη Λαμία!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Τσούκαλο που καθάρισε το ματς από νωρίς, η Λαμία επικράτησε άνετα 3-0 της Ηλιούπολης στην Καλλιθέα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς στην πραγματικότητα να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μιας και φρόντισε να μετουσιώσει όποια ευκαιρία της δόθηκε, η Λαμία πήρε σπουδαία πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 3-0 της μαχητικής Ηλιούπολης στην Καλλιθέα.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι να είχαν τον απόλυτο έλεγχο και να κέρδισαν τις εντυπώσεις, όμως στο 13' και μετά από σέντρα του Μανουσάκη, ο Τσούκαλος άνοιξε το σκορ και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα στο 55', εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν απομακρύνθηκε σωστά η μπάλα στη σέντρα του Τζανδάρη και έγραψε το 2-0.

Λίγο αργότερα η Ηλιούπολη κέρδισε πέναλτι, ο Σάμιος κέρδισε πέναλτι για ανατροπή από τον Σαράνοφ, ο Κράσι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Σέρβος τερματοφύλακας το «έβγαλε», για να έρθει σε μια ανύποπτη φάση στις καθυστερήσεις του ματς ο Μαζουλουξής και να γράψει το τελικό 3-0.

Έτσι, ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε το 5/5 ως προπονητής κόντρα στην Ηλιούπολη, η οποία από την πλευρά της αγωνίστηκε μετά από 11 χρόνια με ομάδα από τη Super League (τελευταία με τον Ολυμπιακό). Στα δυσάρεστα, ο τραυματισμός του Πολίτη, που έσπασε το χέρι του και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x