Κύπελλο Ελλάδας

Ίνγκασον: «Πιο δύσκολο το σημερινό παιχνίδι από τα προηγούμενα, αλλά προκριθήκαμε»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως η αποψινή ήταν η πιο δύσκολη, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να παίρνει την πρόκριση.

Για τις τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η αποψινή ήταν η πιο δύσκολη, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, μίλησε ο Ίνγκι Ίνγκασον, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ποιο παιχνίδι από τα τρία συνεχόμενα τον δυσκόλεψε περισσότερο: «Το σημερινό. Στο πρώτο κερδίσαμε με 2-0 στην έδρα μας άνετα και θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλα γκολ. Είχαμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με ταξίδια. Πιέσαμε τον εαυτό μας. Τα καταφέραμε πήραμε την πρόκριση και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Για τη συνέχεια: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν κοιτάμε πιο μακριά ή το μέλλον. Έχουμε παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε γιατί και ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που μάζεται για την παραμονή του στη κατηγορία και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x