Κύπελλο Ελλάδας

Πρόκριση με τριάρα στη Νίκαια για Athens Kallithea FC!

Φτάνοντας σε ευρεία επικράτηση (0-3) στο ντέρμπι με τον Ιωνικό στη Νίκαια, η Athens Kallithea FC προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου. Πέρασε με τεσσάρα και το Αιγάλεω. Όλα τα αποτελέσματα.

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αναδείχθηκε η Athens Kallithea FC!

Η ομάδα της Καλλιθέας αποχώρησε με τεράστιο «διπλό» από τη Νίκαια, επικρατώντας 3-0 του Ιωνικού και -πέρα φυσικά από το εισιτήριο που εξασφάλισε- έδειξε και τις προθέσεις της ενόψει της νέας σεζόν στον Νότιο Όμιλο της Super League 2. Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα, σε ακόμα μία πολύ δυνατή σύγκρουση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Λουκίνα (14') και Ματίγια (20'), με τον Έλληνα επιθετικό να διαμορφώνει και το τελικό σκορ στο 59'. Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν ανά διαστήματα να αντιδράσουν και -με κορυφαίο τον Ιγκλέσιας (που είχε και δοκάρι)- δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Κατά βάση... μέρα φιλοξενούμενων και στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν ολοκληρωθεί, με το Αιγάλω, τον Γιούχτα και τον Τηλυκράτη Λευκάδας να επικρατούν στις έδρες του Μακεδονικού (0-4), Αστέρα Σταυρού (1-3) και Χανιώτη (0-1), αντίστοιχα. Από την άλλη, ο Απόλλων Παραλιμνίου νίκησε 3-0 την Αλεξανδρούπολη.

Σημειώνεται ότι άνευ αγώνα έχουν περάσει στην επόμενη φάση οι Διαγόρας, Μικρασιατικός, Πιερικός, Αλμωπός Αριδαίας, Καλαμάτα και ΑΕΛ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Καμπανιακό, μετά την παραίτηση του ΟΦ Ιεράπετρας. Θυμίζεται, δε, ότι το παιχνίδι ότι το παιχνίδι Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας Daniel και ορίστηκε εκ νέου στις 20 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, δεν έλλειψαν τα... ελληνικά ευτράπελα.

Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά, το Κοζάνη-Ηρακλής αναβλήθηκε τρεις ώρες πριν τη σέντρα λόγω ακαταλληλότητας του ΔΑΚ Κοζάνης, ενώ από την άλλη, το Πανθρακικός-Εθνικός διεκόπη στο 44' (με το σκορ στο 0-1) ύστερα από γενικευμένη σύρραξη με άγριο ξύλο και τραυματισμό παίκτη από παράγοντα!


Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/9):

Πανθρακικός-Εθνικός Διακοπή στο 44' με το σκορ στο 0-1

Απόλλων Παραλιμνίου-Αλεξανδρούπολη 3-0
(8', 36' Παναγιωτόπουλος, 57' Κατσαμάγκας)

Μακεδονικός-Αιγάλεω 0-4
(28', 69' Νταβιώτης, 73' Ζυγερίδης, 90'+4' Μαραθωνίτης)

Κοζάνη-Ηρακλής Αναβολή

Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 0-0 (παράταση)

Αστέρας Σταυρού-Γιούχτας 1-3
(37' Φράγκος - 9' Πολυχρόνης, 60' Ροβίθης, 66' Κίσσας)

ΑΟ Χανιώτης-Τηλυκράτης 0-1

Παναργειακός-ΠΑΟ Βάρδας 1-1 (παράταση)

Ιωνικός-Athens Kallithea FC 0-3
(14', 59' Λουκίνας, 20' Ματίγια)

Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή 0-0 (παράταση)

Κυριακή (17/9)

Χανιά-Απόλλων Πόντου (16:00)
Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

Τετάρτη (20/9)

Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου (16:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x