Κύπελλο Ελλάδας

Με αρκετές αλλαγές αλλά και με Κιάκο στη Λαμία ο Ιωνικός

Χωρίς τους Χουτεσιώτη, Τσιγκρίνσκι και Ρομαό -μεταξύ άλλων-, αλλά με τον Κιάκο η αποστολή του Ιωνικού για το ματς με τη Λαμία. Δεν άρχισε την Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων για ΠΑΟΚ.

Την αποστολή του για το πρώτο ματς με τη Λαμία για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, την Πέμπτη (2/12, 17:00) στο ΔΑΚ Λαμίας, ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Σπανός θα αποφορτίσει αρκετούς παίκτες που έχουν συγκεντρωμένα πολλά λεπτά συμμετοχών, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι και Ρομαό, όπως για λόγους τακτικής και οι Λουάν, Φουρλάνος, Μπάσα και Μπουένο. Υπενθυμίζεται ότι είναι τραυματίες οι Τουράμ, Μαχαίρας και Ντελγκάδο, με τον πρώτο να ακολουθεί θεραπεία στην προπόνηση της Πέμπτης (1/12).

Στα ευχάριστα για τον Έλληνα τεχνικό το ότι ο Κιάκος προπονήθηκε κανονικά (έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων την Τετάρτη), θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεσή του. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 19χρονος Μπονέτι.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μπονέτι, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.

Να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς πρωταθλήματος του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ δεν άρχισε το πρωί της Τετάρτης και πλέον αναμένεται νέα σχετική ενημέρωση των «κυανόλευκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x