Κύπελλο Ελλάδας

Καραμπετάκης: «Εκπροσωπήσαμε πολύ καλά τις ομάδες της κατηγορίας μας»

Στην πολύ καλή προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του κόντρα στη Λαμία στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Νίκος Καραμπετάκης.

Δηλώσεις μετά την ήττα από τη Λαμία στον πρώτο προημιτελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Νίκος Καραμπετάκης.

Αφού στάθηκε στην πολύ καλή προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, τόνισε πως η ποιότητα των Φθιωτών έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης, ενώ πρόσθεσε πως οι παίκτες του εκπροσώπησαν πολύ καλά τις ομάδες της κατηγορίας της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Στόχος ήταν να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί, τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω, η ομάδα ήταν καλά τακτικά, με κλειστούς χώρους και θέλαμε να βγάλουμε φάσεις στην αντεπίθεση, περιορίσαμε τη Λαμία. Σίγουρα η ποιότητα του αντιπάλου έπαιξε ρόλο. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο κόσμος στήριξε τα παιδιά».

Για το τι έλειψε από τον Απόλλωνα: «Νομίζω η διαφορά ήταν ότι κάποια παιδιά από τη Λαμία, ήταν πιο ποιοτικά εκεί κρίθηκε ,στην ποιότητα. Κάναμε και εμείς όμως φάσεις».

Για το πόση σημαντική είναι η πρόκριση: «Δεν θα αλλάξουμε τρόπο του παιχνιδιού μας, θέλουμε να έχουμε την κατοχή μπάλας, αυτό προσπαθήσαμε και σήμερα κόντρα σε ομάδα της Super League, εκπροσωπήσαμε όμως ομάδες της κατηγορίας μας πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x