Ο Χρήστος Κόντης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς, μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό στον πρώτο ημιτελικό.
Ο τεχνικός των Κρητικών υπογράμμισε πως η ομάδα του είχε την πρωτοβουλία, δημιούργησε περισσότερες και καθαρότερες ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ορισμένα διαιτητικά σφυρίγματα.
Στάθηκε στο δοκάρι του Ισέκα και στην εικόνα του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς και ξέρει πού πρέπει να χτυπήσει στη Λιβαδειά.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ότι ο ΟΦΗ θα πάει στην Λιβαδειά να διεκδικήσει την πρόκριση: «Θέλαμε μια νίκη στην έδρα μας, ένα καθαρό αποτέλεσμα. Είμαστε μια ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς και όταν παίζεις με μια καλή ομάδα όπως ο Λεβαδειακός, προσπαθείς να χτυπήσεις τις αδυναμίες μου. Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, ήμασταν εμείς, άσχετα το ότι δεν το επέτρεπε ο καιρός, λίγο τα διαιτητικά σφυρίγματα. Όλα θα κριθούν στην Λιβαδειά, είμαστε έτοιμοι να πάμε και να πάρουμε την πρόκριση».
Για την αλλαγή τακτικής του Λεβαδειακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Σε πολλά σημεία του το παιχνίδι ήταν man to man, εμείς το πρώτο ημίχρονο που είχαμε κόντρα τον άνεμο, δημιουργήσαμε πάλι ευκαιρίες και στο δεύτερο που τον είχαμε με το μέρος μας, γιατί είναι ένας παράγοντας που βοηθάει πάρα πολύ. Νομίζω ότι ξέρουμε σε ποια σημεία πρέπει να χτυπήσουμε, αν παίξει με το 4-2-3-1 γιατί σήμερα άλλαξε τον σχηματισμό του, εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να βάλουμε άλλα στοιχεία και να πάμε να προκριθούμε».
Για το αν ήταν χαμένη ευκαιρία το πρώτο παιχνίδι: «Μόνο με το δοκάρι, αξίζαμε να κερδίσουμε 2-1, με την απόκρουση του Λοντίγκιν και αν ήταν μια ομάδα που άξιζε να κερδίσει, ξεκάθαρα αυτή έπρεπε να είμαστε εμείς. Οι ημιτελικοί είναι δύο παιχνίδια, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα, θα πάμε στην Λιβαδειά, όμως αυτό που θα πω είναι ότι έχουμε μια ομάδα που κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια, ως ίσο προς ίσο και πρέπει να βελτιωνόμαστε και να δείχνουμε γιατί αξίζει να βρισκόμαστε στον τελικό».
Για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό: «Δεν είναι εύκολο, είναι τρία παιχνίδια στην σειρά και θεωρώ, χωρίς να θέλω να αδικήσω την κρισιμότητα των αγώνων, για μένα το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό. Άρα, τώρα το κουμπί πατήθηκε, το μυαλό μας είναι στην Κυριακή, στόχος είναι να παραμείνουμε στο 5-8, να βρουμε τις λύσεις ώστε τα παιδιά που θα είναι έτοιμα να παίξουν και μετά την Κυριακή, να πάμε στην Τετάρτη».
Για το ότι ο ΟΦΗ γνωρίζει από πίεση αγώνων must win: «Εγώ θα πω πως είναι πιο βαριά η φανέλα του ΟΦΗ, αυτό είναι το μόνο σχόλιο που θα κάνω».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






