Κύπελλο Ελλάδας

Κοτάρσκι: «Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν πως μπορούμε να νικήσουμε και να ανατρέψουμε τέτοια ματς»

Την πίστη του για πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι τόνισε πως δεν χρειάζεται πανικός στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό από τον Παναθηναϊκό, θεωρεί πως υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για καλύτερο αποτέλεσμα και στιγμές που κυριάρχησαν οι ίδιοι στον αγωνιστικό χώρο και θεωρεί πως μπορούν να πάνε στη Λεωφόρο γα την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Δεν χρειάζεται να είμαστε νευρικοί μετά το σημερινό παιχνίδι, ούτε να το δραματοποιούμε ιδιαίτερα, έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να πάμε να παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και να τις νικήσουμε, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός.

Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι κι από τις δύο πλευρές, υπήρχαν ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.

Δεν θεωρώ ότι κάναμε κακό παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, είχαμε πολλές στιγμές για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ με πρώτο στόχο να μη χάσει κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x