Κύπελλο Ελλάδας

Σοβαρεύτηκε και καθάρισε με άνεση τον Καμπανιακό ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Καμπανιακός ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης σοβαρεύτηκε στο δεύτερο και καθάρισε εν τέλει με άνεση (1-3) για να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου.

Έφυγε για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μέσω… Θεσσαλονίκης ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες είδαν τον Καμπανιακό να τους ζορίζει για ένα ημίχρονο, αλλά σοβαρεύτηκαν στο δεύτερο μέρος όπου και ανέβασαν στροφές για να καθαρίσουν με άνεση (1-3) την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Κρέσπι, Μάντζης και Μιριτέλο τα γκολ για τους «κιτρινομπλέ», με τους γηπεδούχους να έχουν προηγηθεί με τον Πόζογλου. Παρόλα αυτά, δεν άντεξαν στη συνέχεια από την πίεση των φιλοξενούμενων και αποχαιρέτησαν το Κύπελλο με ψηλά το κεφάλι και μια καλή εμφάνιση.

Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στα πρώτα λεπτά, με τον Αστέρα να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και τον Καμπανιακό να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι ωστόσο που άνοιξαν το σκορ με τον Πόζογλου στο 20’. Οι Αρκάδες αντέδρασαν γρήγορα και στο 25’ ο Κρέσπι με κεφαλιά έγραψε το 1-1 ύστερα από ωραία σέντρα του Καλτσά. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ σε ισορροπία.

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Καμπανιακός-Αστέρας: 1-3

Ο Μίλαν Ράσταβατς ήθελε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και άλλαξε το σχηματισμό σε 4-4-2 αντί 4-2-3-1 και έβαλε στο ματς τον Βασίλη Μάντζη αντί του Χουλιάν Μπαρτόλο. Ο Έλληνας επιθετικός στο 54ο λεπτό έγραψε το 2-1 για τους Αρκάδες, με τον Μιριτέλο τέσσερα λεπτά αργότερα να κάνει το 3-1. Στην συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και ήταν πιο σοβαροί σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Ο Καμπανιακός στο φινάλε βγήκε μπροστά για να πιέσει και να βρει ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Αστέρα Τρίπολης να περνάει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x