Κύπελλο Ελλάδας

Γκαρσία σαν… κόμπρα, «χτύπησε» δις στα Γιάννενα μέσα σε ένα λεπτό και έστειλε τον Βόλο στους «16»!

Με δύο γκολ του Γκαρσία μέσα σε ένα λεπτό, ο Βόλος επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννινα και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου! Στο τέλος μείωσαν οι Ηπειρώτες, αλλά δεν γλίτωσαν τον αποκλεισμό.

Ο Γκαρσία έγινε... κόμπρα στα Γιάννενα και χάρισε πρόκριση στον Βόλο! Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» χάρη στα δυο γκολ του Αργεντινού σε ένα λεπτό (33',34') και παρά το γκολ του Εραμούσπε, πήρε το εισιτήρια για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (1-2).

Απογοήτευση στις κερκίδες από τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα για την κακή εμφάνιση της ομάδας τους, η οποία δεν... έφυγε ούτε όταν ο Εραμούσπε ευστόχησε στο πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά και στο 8' το γκολ του Κόντε με κεφαλιά, ακυρώθηκε αφού ο Ισπανός στη σέντρα του Τζίνο ήταν εκτεθειμένος. Ο Βόλος προσπάθησε να ισορροπήσει παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και σε μια στιγμή αδράνειας για την άμυνα του ΠΑΣ βρήκε γκολ με τον Χοσέ Μάνουελ Γκαρσία να χρίζεται σκόρερ στο 33' για το 0-1!

Μάλιστα, πριν καν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι ο Αργεντινός, έθεσε σοβαρές βάσεις για την πρόκριση της ομάδας του Κώστα Μπράτσου, σκοράροντας με κεφαλιά.

0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννενα προσπάθησε να απειλήσει, αλλά η καλά οχυρωμένη άμυνα του Βόλου, δεν του επέτρεψε να βρει γκολ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Θανάση Στάικου, ήταν να κερδίσει πέναλτι στο 88' με τον Εραμούσπε να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Πανάγου, Τσαούσης (Κιάκος 46'), Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπιλμπάο (Γκάρο 46'), Καραχάλιος, Ασεβέδο, Ροσέρο (Λώλης 80'), Παμλίδης (Τζίμας 62'), Κόντε (Μπάλαν 73').

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (Ασλανίδης 80'), Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (Μεταξάς 63'), Κόμπα, Κορνέ (Μπερτόλιο 80'), Μαχαίρας (Ενγκίν 46'), Γκαρσία (Μωραΐτης 68').

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου:

Σάββατο 7/10

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 1-2
(88' Εραμούσπε-33', 34' Γκαρσία)

Αχαρναϊκός-Κηφισιά 0-2
(Βαφέας 33', 48' Πέιος)

Μικρασιατικός-Πανσερραϊκός 0-2
(43' Μασκανάκης,85' Άλεξιτς)

Δευτέρα 9/10

Καμπανιακός-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Χανιά-ΟΦΗ (15:00)

Τετάρτη (11/10)

Διαγόρας-Παναιτωλικός (15:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x