Κύπελλο Ελλάδας

Ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 18 χρόνια ανέδειξε το poll του sport-fm.gr!

Ο λαός μίλησε! Σχεδόν το 67% όσων ψήφισαν στο poll του sport-fm.gr, πιστεύει ότι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για πρώτη φορά από το 2004!

Οι κάλπες έκλεισαν, έχουμε αποτέλεσμα και μάλιστα, αυτοδυναμία για τους νικητές!

Στο poll του sport-fm.gr για το ποιο πιστεύουν οι αναγνώστες ότι θα είναι το ζευγάρι του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ψήφισαν περισσότεροι από 5.000! Σχεδόν το 67%, λοιπόν, πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που έχουμε να δούμε από το 2004!

Θεωρούν, δηλαδή, ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας, το ίδιο και ο Ολυμπιακός εκείνο του ΠΑΟΚ, και οι δύο «αιώνιοι» θα ανταμώσουν στο μεγάλο ραντεβού της 21ης Μαΐου, στο ΟΑΚΑ.

Αρκετά πιο πίσω, με 24,59%, ο κόσμος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το «εισιτήριο» και θα δούμε τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και «δικέφαλο του Βορρά» για πρώτη φορά από το 2014.

Ελάχιστοι από την άλλη πιστεύουν ότι η Λαμία μπορεί να κάνει την έκπληξη κόντρα στο «τριφύλλι» και να βρεθεί εκείνη στον τελικό.

Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στις 18:00 από τη Λαμία στη ρεβάνς της νίκης του με σκορ 1-0 στη Λεωφόρο, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 20:00, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 της Τούμπας την περασμένη εβδομάδα. Σημείωση: Στο Κύπελλο Ελλάδας ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Δείτε τα αποτελέσματα του poll:

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό του Κυπέλλου



...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x