Κύπελλο Ελλάδας

Προς Τετάρτη του Πάσχα και οι δύο ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ΕΠΟ, σε συνεννόηση με τη Super League, αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες να ορίσει για την Τετάρτη του Πάσχα (27/4) και τους δύο επαναληπτικούς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Προς τις 27 Απριλίου, Τετάρτη του Πάσχα, οδεύουν και οι δύο επαναληπτικοί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Υπήρχε αρχικά η αίσθηση πως οι ρεβάνς Λαμία-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα διεξάγονταν σε διαφορετικές ημέρες, Τετάρτη και Πέμπτη δηλαδή, όπως θα συμβεί αυτή την εβδομάδα, στα πρώτα ματς, η ΕΠΟ, ωστόσο, σε συνεννόηση με τη Super League, αποφάσισε να τα βάλει αμφότερα την ίδια ημέρα, την Τετάρτη του Πάσχα.

Ο λόγος είναι ότι ακολουθεί η 7η αγωνιστική των playoffs το σαββατοκύριακο (30/4-1/5), οπότε κρίθηκε προτιμότερο για την ξεκούραση των παικτών να μην υπάρξουν αγώνες την Πέμπτη.

Να σημειωθεί πως η 27η Απριλίου ήταν «πιασμένη» από τη Super League, καθώς είχε αρχικά οριστεί η 6η αγωνιστική των playoffs. Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, ωστόσο, από την Ευρώπη, ήταν δεδομένο πως αυτό θα αλλάξει. Η 6η αγωνιστική, λοιπόν, θα πάει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μία εβδομάδα αργότερα, μεσοβδόμαδα, στις 4-5 Μαΐου. Αυτό θα επιβεβαιωθεί στο αυριανό (19/4) διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας.

Θυμίζουμε, ο τελικός του Κυπέλλου -και το κλείσιμο της σεζόν- έχει οριστεί για τις 21 Μαΐου.

Το πρόγραμμα με βάση τα παραπάνω στο Κύπελλο είναι, πλέον, το εξής, περιμένοντας την οριστική επιβεβαίωση και τις σχετικές ανακοινώσεις:

Μεγάλη Τετάρτη

Παναθηναϊκός-Λαμία (19:00)

Μεγάλη Πέμπτη

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Σάββατο 21 Μαΐου

Τελικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x