Κύπελλο Ελλάδας

Γιοβάνοβιτς, Λουτσέσκου και αρχηγοί στη σέντρα, ζήτησαν από τον κόσμο ηρεμία για να γίνει η σέντρα!

Πρωτοφανές σκηνικό στο ΟΑΚΑ, με τους Γιοβάνοβιτς, Λουτσέσκου και τους δύο αρχηγούς Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, να πηγαίνουν στη σέντρα και να ζητούν ηρεμία για να ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Στις 20:30 θα γίνει η σέντρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Στις 20:00, και ενώ είχε πραγματοποιηθεί η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι για τη σέντρα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ματέου Λαόθ, διέταξε την επιστροφή των παικτών στα αποδυτήρια ελέω αποπνικτικής ατμόσφαιρας! Τα καπνογόνα και δακρυγόνα εμπόδιζαν τους ποδοσφαιριστές να αναπνεύσουν, με τον Ισπανό ρέφερι να οδηγείται στην παραπάνω απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι από τις 19:00 ξεκίνησε η ένταση στις κερκίδες, η οποία εν συνεχεία μεταφέρθηκε και στο ταρτάν.

Λίγο μετά την απόφαση του Λαόθ, λοιπόν, περίπου στις 20:15, είχαμε ένα πρωτοφανές σκηνικό, αφού, κατόπιν συνεννόησης προφανώς, οι δύο προπονητές, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ραζβάν Λουτσέσκου, και οι δύο αρχηγοί, Βέλεθ και Βιεϊρίνια, πήγαν στη σέντρα και ζήτησαν με χαρακτηριστικές κινήσεις από τον κόσμο να ηρεμήσει, προκειμένου να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα, πάντως, έχει καθαρίσει και όλα δείχνουν ότι πάμε κανονικά για σέντρα στις 20:30, με τις δύο ομάδες να κάνουν ένα μικρό ζέσταμα αυτή την ώρα.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x