Κύπελλο Ελλάδας

Στον τελικό του Κυπέλλου με φανέλες ΟΦΗ Κασσελάκης και Τάιλερ

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ με φανέλες ΟΦΗ ώστε να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα, οι Κρητικοί έχουν υποστήριξη και από τον... πολιτικό χώρο.

Συγκεκριμένα, στο Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ιδρυτής και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα, ο γνωστός πολιτικός πήγε να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, με αμφότερους να φορούν μάλιστα φανέλα του ΟΦΗ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κασσελάκης έχει καταγωγή από την Κρήτη.

Δείτε φωτογραφία του sport-fm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x