Κύπελλο Ελλάδας

Κώτσιρας: «Ίσως ήταν να περάσουμε-Δεν τα παρατήσαμε παρότι δεν ήμασταν καλοί»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κώτσιρα μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Κάτι σαν… γραφτό του Παναθηναϊκού θεωρεί πως ήταν η πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Γιάννης Κώτσιρας μετά το θρίλερ της Λεωφόρου.

«Ίσως ήταν να περάσουμε, όπως κρίθηκε το παιχνίδι, με το σημείο που σκοράραμε και πώς εξελίχθηκαν τα πέναλτι. Στα πέναλτι όλα είναι πιθανά. Αξίζουν συγχαρητήρια στον τερματοφύλακά μας. Αυτή η πρόκριση θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε, παρότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάναμε πολλά λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν ήμασταν σε καλή βραδιά αρκετοί παίκτες, όμως το παλέψαμε και πήγαμε το ματς στα πέναλτι με το γκολ του Δημήτρη. Αν δεν τα παρατάς ως το τέλος, θα δικαιωθείς», ανέφερε.

«Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε για ένα τρόπαιο στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό», πρόσθεσε.

Όσο για τον πολυσύνθετο ρόλο του είπε: «Όπου μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προχωράμε για το καλό της ομάδας και τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ο Κώτσιρας έστειλε και τις ευχές του στον άτυχο της βραδιάς, Μπάμπα Ράχμαν, που εγκατέλειψε τραυματίας. «Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Μπάμπα, να είναι καλά και να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα υγιής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x