Κύπελλο Ελλάδας

Λαμία από τη βούλα

Χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι, η Λαμία νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στην πρεμιέρα τους στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, και έκανε βήμα πρόκρισης.

Η Λαμία νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας στην πρεμιέρα του έκτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος και έκανε βήμα πρόκρισης, ενόψει των δυο επόμενων αγώνων του γκρουπ.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ ήταν ανώτεροι και σκόραραν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπλέντι στο 30’. Θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και δεύτερο τέρμα αν, από το ίδιο σημείο, ο Κουτσόπουλος δεν απέκρουε πέναλτι του Μπλάζιτς. Στο 82', είχε αποβληθεί ο Μάιγκα για τους Θεσσαλούς.


Λαμία (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης (66' Παπαργυρίου), Αναστασιάδης, Βαλιός, Τζόκιτς (71' Μπουλούλης), Όμο, Μπλάζιτς, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος (46' Ντουρμισάι)

Αν. Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος (79' Nτιατά), Κισκαμπάνης, Καραγιάννης, Ντανκουά (46' Φέτσης), Τζέκος, Μπιτέλης, Τσιλούλης (59' Mάιγκα), Μπλέντι



Βαθμολογία:
ΑΕΚ 3
Λαμία 3
Αναγέννηση Καρδίτσας 0
Κέρκυρα 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x