Κύπελλο Ελλάδας

Καθάρισε τον Αιολικό και έκλεισε ραντεβού με τη Λαμία ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός επικράτησε εύκολα 3-0 του Αιολικού και προκρίθηκε στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

Συνεχίζει την εξαιρετική του παρουσία και στο Κύπελλο ο Λεβαδειακός! Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε εύκολα 3-0 του Αιολικού και εξασφάλισε την πρόκριση στην 5η φάση, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λαμία.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μιας και στο πρωτάθλημα της Super League 2 μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ούσα στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 18 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Συμελίδης άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Κουϊρικίδη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 41’, με το 2-0 να είναι και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 81’ με τον Νικολιά, σφραγίζοντας τη νίκη, με το 3-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά στο ίδιο γήπεδο την προσεχή Κυριακή (12/11), αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x