Κύπελλο Ελλάδας

«Λεωφόρος» το Ηράκλειο

Σε… Λεωφόρο μετέτρεψαν το αεροδρόμιο του Ηρακλείου φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας που αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αποτέλεσμα που –αν είναι δυνατόν- θα του εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς ή τουλάχιστον θα τον βάλει στη θέση του ισχυρού, ψάχνει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη απέναντι στον ΟΦΗ.

Η αποστολή των «πρασίνων» έφτασε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τρίτης κι έγινε δεκτή από δεκάδες φίλους του «τριφυλλιού» που αποθέωσαν τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του.

Όπως είναι λογικό, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί φώναξαν συνθήματα για τη νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο «Καραϊσκάκης» και -φυσικά- ζήτησαν πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Κρήτη ταξίδεψαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πέτριτς, Μπαϊράμι και Λαγός, ενώ η πιθανότερη σύνθεση με την οποία θα αγωνιστούν οι «πράσινοι» είναι Καπίνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x