Κύπελλο Ελλάδας

Λουτσέσκου: «Φανταστική η εικόνα των παικτών μου - Θα γίνει καλά ο Μπάμπα»

Δείτε όσα ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον ΠΑΟΚ να αγγίζει μία μεγάλη πρόκριση ενάντια στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η ομάδα του λύγισε εντέλει στα πέναλτι.

Μετά την αναμέτρηση της Λεωφόρου, ο Ρουμάνος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Μπάμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Από τη μία, είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια τέτοια πικρία, μια τέτοια αναστάτωση. Από την άλλη, αποκλειστήκαμε έπειτα από μία μικρή περίοδο που δεν παίζαμε όπως έπρεπε. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, πήραμε τη νίκη στην κανονική διάρκεια, κάναμε το 2-0 και όταν μείναμε με δέκα παίκτες, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Οι παίκτες γνωρίζουν καλά από χθες ότι ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε. Τα πράγματα άρχισαν πολύ καλά για εμάς, κάναμε το 2-0, όμως τραυματίστηκε ο Ράχμαν Μπάμπα. Στα πέναλτι υπάρχουν συναισθήματα, όλα μπορούν να γίνουν και χάσαμε την πρόκριση. Απόψε οι παίκτες έδειξαν φανταστική εικόνα. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως ήμασταν μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας.

Δεν ξέρω πως είναι τώρα (σ.σ. ο Μπάμπα), αλλά πληροφορήθηκα στη διάρκεια του αγώνα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Είναι πρόβλημα που θα έχει για τις επόμενες ημέρες, αλλά θα γίνει απολύτως καλά. Προέχει η υγεία πάντως».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x