Κύπελλο Ελλάδας

Λουτσέσκου: «Τεράστια απογοήτευση και μεγάλη περηφάνια – Να ανασυγκροτηθούμε, δύσκολη η συνέχεια»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε υπερήφανος για την απόδοση του ΠΑΟΚ, στεναχωρημένος με τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό και έδωσε το… έναυσμα για την ανασύνταξη της ομάδας του.

Μια… χαρμολύπη αισθάνθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον απίστευτο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5 στη Λεωφόρο.

Με τον Ρουμάνο τεχνικό του «δικέφαλου του Βορρά» να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και δυσαρεστημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Λουτσέσκου έδωσε… σύνθημα ανασυγκρότησης για τη συνέχεια από πλευράς ΠΑΟΚ.

«Τι να πω, για μένα είναι τεράστια απογοήτευση, από την άλλη και περηφάνια. Είναι και αδικία λόγω εμφάνισης που κάναμε. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, θέλαμε να επιστρέψουμε και ήταν πολύ θετική η παρουσία, παίξαμε καλά, κυριαρχήσαμε και δείξαμε χαρακτήρα. Είναι περίπλοκη και η διαδικασία όλη στο κύπελλο με την ποιότητα κάποιων ομάδων. Μας επηρέασε και ο τραυματισμός του Μπάμπα, γιατί πέσαμε ψυχολογικά ενώ ο Παναθηναϊκός είχε θετική ενέργεια εκείνη την ώρα», είπε αρχικά ο 55χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Και πρόσθεσε: «Ήταν άδικο το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια, κυριαρχήσαμε, με βάση τις ευκαιρίες αξίζαμε δεύτερο γκολ. Παρόλα αυτά, αυτό είναι το Κύπελλο, ήμασταν προετοιμασμένοι και για παράταση και μετά έγινε ό,τι έγινε. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για τη συνέχεια, είμαστε περήφανοι μετά από τέτοια περίοδο δύσκολη. Τώρα έχει δύσκολη συνέχεια, μπαίνει και η Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x