Κύπελλο Ελλάδας

Μάντζιος: «Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας»

Όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος μετά το 0-0 του Άρη με την ΑΕΚ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΑΕΚ στην Opap Arena, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ανέφερε ότι ακόμα όλα είναι ανοιχτά και θα παλέψουν για την πρόκριση στην έδρα τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Δεν μπορούμε ότι αποκτούμε προβάδισμα. Οι πιθανότητες για τις δύο ομάδες είναι ίδιες, ειδικά τώρα με τα γήπεδα να είναι άδεια. Αν μια ομάδα έπρεπε να βάλει ένα γκολ, ήμασταν εμείς, με την κλασική ευκαιρία του Μορόν.

Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Η απώλεια του Ζουλ είναι σημαντική, ενώ κάνουμε μια προσπάθεια να επιστρέψουν οι τραυματίες και να ενσωματωθούν τα νέα παιδιά που ήρθαν».


Για τον Ζουλ και τον Βερτστράτε είπε: «Είναι μυϊκό το πρόβλημα. Από τα κλάματά του, ίσως να έχει κάτι. Ο Βερτστράτε πιστεύω να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ».

Όσο για τα σερί ματς; «Ήταν το τρίτο ματς που τα παιδιά έπαιξαν συνεχόμενα. Δεν προλαβαίνει να παίξει κάποια μεταγραφή που θα έρθει, άρα επικεντρωνόμαστε στα παιδιά που έχουμε».

Τέλος, για τους Φετφατζίδη και Μάνου σημείωσε: «Ο Γιάννης πήρε τον χρόνο του. Το καλό είναι πως ήταν σε ομάδα, ήταν ενεργός. Θέλει τον χρόνο του, θέλει τα παιχνίδια του. Είναι έμπειρος. Το ίδιο θέλει και ο Μάνου, θα πάρει τον χρόνο του στο ματς με τον Παναιτωλικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x