Κύπελλο Ελλάδας

Μάντζιος: «Είχαμε άγχος και πίεση - Δίκαιη νίκη, ανυπομονούμε για το δεύτερο ματς παρουσία και του κόσμου μας»

Όλα όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού χάρη στον Φραν Βέλεθ, στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε πως η ομάδα του είχαν άγχος και πίεση για το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε τη νίκη δίκαιη.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε επίσης και για τον σκόρερ, αλλά και τον Μάνου Γκαρθία.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Απειληθήκαμε στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά κυρίως από στατικές φάσεις. Δεν είχαμε καλές αντιδράσεις. Μετά ισορροπήσαμε και πήραμε τη νίκη. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα σε έναν ημιτελικό. Είναι δίκαιη νίκη και περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο ματς, παρουσία και του κόσμου μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας το δεύτερο ημίχρονο:

«Θέλαμε να παίξουμε όπως ξέρουμε. Δεν το κάναμε στα Γιάννενα, ίσως και λόγω Κυπέλλου. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τη μπάλα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού παρουσιάζοντας καλές και κακές στιγμές αλλά αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Είχαμε πολύ άγχος και πίεση».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το άγχος: «Είναι λογικό να υπάρχει άγχος, διότι είμαστε κοντά σε ένα βήμα που έγινε τελευταία φορά το 2010. Όσο υπάρχει πίεση, υπάρχει και άγχος».,

Ενώ για την παρουσία του Μάνου Γκαρθία αλλά και του Φραν Βέλεθ ανέφερε: «Είναι εσωτερικές μεταγραφές. Μας έλειψαν … Ειδικά με τον Μάνου είχαμε μεγάλη έλλειψη στα δημιουργικά χαφ. Όπως στα Γιάννενα έτσι και σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός. Χρειάζεται στήριξη και χρόνο. Μιλάμε συνεχώς για να διαχειριστεί το μεγάλο διάστημα που έλειπε».

Τέλος, σχολίασε και την κόπωση που έχει διαπιστώσει: «Υπάρχει σωματική και πνευματική κόπωση. Κάναμε πολλά παιχνίδια σε σαράντα μέρες. Υπάρχει μεγάλη κούραση. Κάναμε το πρώτο βήμα για τον τελικό. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για να πάμε να κερδίσουμε στο Περιστέρι. Κάποιοι παίκτες είναι κομβικοί, επειδή δεν έχουμε πολλές επιλογές. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε. Άλλες φορές έχουμε καλή απόδοση, άλλες όχι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x