Κύπελλο Ελλάδας

Με… διπλή αποστολή η Ξάνθη

Ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε 21 παίκτες για τα δύο ματς της Ξάνθης, με Ολυμπιακό στο Κύπελλο και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, αφού οι ακρίτες δεν θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η μικρής διάρκειας προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης (23/01) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θρακιώτικη ομάδα θα απουσιάσει από την βάση της μέχρι την Κυριακή, καθώς μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες ακολουθεί ο αγώνας του Σαββάτου, στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Έτσι, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε -ουσιαστικά- διπλή αποστολή, την οποία απαρτίζουν 21 παίκτες. Με τον Σέρβο τεχνικό να αποφασίζει για τις τελικές 18άδες πριν την έναρξη των αγώνων, χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Χρήστο Λισγάρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος...

Αναλυτικά στην αποστολή της Ξάνθης βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Ντίρεσταμ, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Καμαρά, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Μελισσόπουλος, Καντά, Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ και Κάστρο.

Οι ακρίτες ταξίδεψαν την Τρίτη για την Αθήνα, όπου και θα προπονηθούν και την Πέμπτη, πριν το νέο ταξίδι και την τελευταία προπόνηση στο Αγρίνιο την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x