Κύπελλο Ελλάδας

Με… νέο αίμα στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Με αρκετά νέα πρόσωπα αποτελείται η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς τους διεθνείς Πασχαλάκη, Καρέλη, Πέλκα, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα καταστρώνει τα πλάνα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», η οποία θα ταξιδέψει στην Κρήτη με αρκετές απουσίες και τον προπονητή να μοιράζει ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες.

Η ανακοίνωση

Με πολλές – αναγκαστικά – αλλαγές πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς τους διεθνείς Πασχαλάκη , Καρέλη , Πέλκα , Τόσκα , Βαρέλα ,Πρίγιοβιτς , Ουάρντα , ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να… επενδύσει στο βάθος του ρόστερ.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (14.11) πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού κι ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Ρέι , Γλύκος ,Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Μαλεζάς , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ ,Κάνιας , Μαουρίσιο , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Άκπομ ,Μπαλογιάννης , Τζοβάρας, Τσιγγάρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x