Κύπελλο Ελλάδας

Με οκτώ παίκτες τελείωσε το ματς η ΑΕΚ - Μισή στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Τρεις κόκκινες αντίκρισαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο τέλος του ματς με τον Άρη. Ο Μάνταλος (σκόπιμα για να παίξει στον τελικό) και οι Σιμόες-Ολιβέιρα αποβλήθηκαν και χάνουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η βραδιά εξελίχθηκε πανηγυρικά για την ΑΕΚ, αλλά προέκυψαν και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα από τη ρεβάνς με τον Άρη.

Λίγο πριν τη λήξη της παράτασης του αγώνα με τους «κίτρινους» (στον οποίο η «Ένωση» πέτυχε τεράστια ανατροπή) τρεις «κιτρινόμαυροι» αποβλήθηκαν.

Αρχικά λοιπόν ο Μάνταλος αντίκρισε σκόπιμα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς με την πρώτη συμπλήρωνε τρεις και θα έχανε τον τελικό.

Και στη συνέχεια το ίδιο συνέβη και με τους Σιμόες-Ολιβέιρα (που επίσης είδαν δεύτερη κίτρινη) και επίσης θα απουσιάσουν από το προσεχές ντέρμπι των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Η απουσία τους, δε, έρχεται να προστεθεί στην πιθανή του Μπακάκη, ο οποίος αντιμετώπιζε ούτως ή άλλως πρόβλημα τραυματισμού πριν την έναρξη και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Παουλίνιο, αλλά και του Λόπες (που μάλλον έχει υποστεί θλάση).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x