Κύπελλο Ελλάδας

Με Σιδηρόπουλο, χωρίς εντάσεις η τελική σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας

Σε καλό κλίμα και χωρίς διαφωνίες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, παρουσία και του τέταρτου ρέφερι του μεγάλου ματς.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η τελευταία σύσκεψη αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου. Παρουσία εκπροσώπων της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, της Αστυνομίας και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και του Τάσου Σιδηρόπουλου, διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων, ενώ γενικότερα το κλίμα ήταν συναινετικό.

Μάλιστα, η Αστυνομία εξέφρασε την πίστη της ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Από πλευράς Σιδηρόπουλου μεταφέρθηκαν οι χαιρετισμοί του Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, ενώ έγιναν τόσο οι… απαραίτητες συστάσεις προς τις δυο ομάδες, όσο και έκκληση για βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων προς τον Ισπανό διαιτητή, προκειμένου όλα να πάνε καλά!

Αναφορικά με το τελετουργικό κομμάτι, πριν την έναρξη του αγώνα του ΟΑΚΑ, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετήσουν παίκτες και διαιτητές ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x